logo binnen versus buiten

Ruimte voor de eerste stap, kennismakinggesprek, je eigen vragen en een voorproefje.

Ruimte voor leiden en volgen

Ruimte voor de eerste stap: een kennismakinggesprek

Ik vaar of loop graag als gids of begeleider een eindje mee op je route. Maar dat meebewegen kan alleen als de eerste nieuwe stap wordt gezet door jou en je niet blijft herhalen wat je al deed. Vul het contactformulier in om een eerste vrijblijvende ‘live’ afspraak af te spreken. Want alleen door in actie te .

komen ontdek je of het klikt, of ik voor jou echt de juiste coach / begeleider ben om het gesprek mee aan te gaan of dat het niets kan worden. Volgens de 8e bewegingswet, die gaat over aandacht voor transformatie, kun je dit bepalen door goed te luisteren naar je intuitie of 'gut feeling' tijdens live contact.

Een kort kennismakingsgesprek duurt een half uur en kost Euro 25. Ik beantwoord dan jouw vragen en we bespreken jouw wensen en verwachtingen. Ik ga na of jouw coachvraag bij mijn expertise past of dat ik je beter kan doorverwijzen naar een andere professional. Ook kun je merken of we een klik hebben of niet.

Corona-coaching: in deze tijd van ‘social distancing’ doe ik kennismaking- en coachgesprekken desgewenst via mijn professionele ZOOM.-account. Digitaal videogesprek met encryptie, zodat het gesprek vertrouwelijk blijft. 

Je kunt ook kiezen voor een half uur kennismaken en aansluitend een uur lang al echt coachen: samen aan de slag. Dan krijg je ook een voorproefje van mijn manier van werken en gaan we dieper in op je coachvraag. Hoe luidt die precies en wat zijn je evaluatiecriteria om te kunnen beoordelen of het een geslaagd traject wordt? Zo’n gecombineerde eerste sessie van kennismaking en coaching kost Euro 100 incl. BTW.

De centrale vragen die bij de kennismakingsfase spelen zijn: "Wat wil je met een coachtraject of dit gesprek bereiken, wat verwacht je concreet van mij als coach, ben ik de juiste coach voor jou?

Ruimte voor motivatie, leerstijl en comfortzone

Ik van mijn kant wil bij aanvang vooral weten hoe het is gesteld met jouw motivatie, je leerstijl en comfortzone of 'zone van naaste ontwikkeling'. Leer jij alleen prettig in een heel veilige situaties? Of leer je meer van een beetje confrontatie en uitdaging? Zeker als je ‘gestuurd’ bent door je werkgever of partner is je eigen motivatie soms niet helder. Wil je mij alleen maar volgen of wil jij je eigen leider zijn? Eigen leiders komen het verst, en krijgen van mij steun waar nodig. Aan het einde van het eerste uitgebreide coachgesprek maak ik een inschatting van hoeveel gesprekken we nodig zullen hebben en welke methodieken ik ga gebruiken en als we het dan ook eens worden over de praktische afspraken stellen we samen daarna een coachcontract op. Soms moet het nog langer even bezinken, en doen we dat formuleren van de precieze coachvraag later omdat dan blijkt dat er achter je eerste vraag nog een andere zit. In dat geval bevat het coachcontract alleen de praktische zaken inzake duur, frequentie, ontmoetingsplek, tarief en betaling, e.d.

Ruimte voor een voorproefje van mijn manier van werken en uitzoeken wat bij jou werkt voor het contract

Terwijl mij duidelijk wordt wat je wilt leren, onderzoek ik tijdens het eerste coachgesprek ook welke leerstijl en werkmethodiek het beste bij jou past. Dat doe ik door je dan een of meer voorproefjes van mijn manier van werken direct te laten ervaren. Zo merken we of zo’n methodiek bij je past en waar jouw comfortzone ligt. Je zult na afloop merken dat je door zo'n voorproefje direct al iets hebt geleerd en echt wijzer weggaat dan je kwam. 

C81
Ruimte voor de eerste stap. Blijf niet kijken bij de rand van de zee, ga die wandeling erlangs maken! Vul direct het contactformulier in.

Lees meer

C82
Ruimte voor een voorproefje van mijn manier van werken. Tijdens een eerste coachgesprek maak je kennis met mijn manier van werken. Hoe ziet zo’n voorproefje eruit?

Lees meer

C83
Ruimte voor het vinden van je leervragen. Welke leerdoelen en startvragen hadden anderen die je voorgingen?

Lees meer

logo binnen versus buiten

© Bureau Binnen versus Buiten || Gonnie Hoonhout 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020