logo binnen versus buiten

Ruimte voor de eerste stap, kennismakinggesprek, je eigen vragen en een voorproefje.

Ruimte voor leiden en volgen

Ruimte voor de eerste stap: een kennismakinggesprek

Ik vaar of loop graag als gids of begeleider een eindje mee op je route. Maar dat meebewegen kan alleen als de eerste nieuwe stap wordt gezet door jou en je niet blijft herhalen wat je al deed. Vul het contactformulier in om een eerste vrijblijvende ‘live’ afspraak af te spreken. Want alleen door in actie te komen ontdek je of het klikt, of ik voor jou echt de juiste coach / begeleider ben om het gesprek mee aan te gaan of dat het niets kan worden. Volgens de 8e bewegingswet, die gaat over aandacht voor transformatie, kun je dit bepalen door goed te luisteren naar je intuitie of 'gut feeling' tijdens live contact.

Een kennismakinggesprek duurt gemiddeld ruim een uur en kost €60. (Als je me al kent en je wilt een eenmalig gesprek, dan geldt een ander tarief). De centrale vraag die ik dan stel is: ‘Stel, we gaan samen in zee, waaraan kun je dan straks concreet merken dat je hebt geleerd wat je wilt leren?’ Wat doe je dan anders? Hoe voel je je dan? Wat begrijp je dan of welke vaardigheid heb je dan onder de knie? Wat verwacht je van mij?

Kortom: wat wil je bereiken en heb je ideeën of wensen over hoe?

Ruimte voor je eigen vragen en motivatie

En natuurlijk is er ook ruimte voor andere vragen die jij hebt. Ik vraag ook naar je motivatie. Zeker als je ‘gestuurd’ bent door je werkgever of partner. Wil je mij alleen maar volgen of wil jij je eigen leider zijn? Eigen leiders komen het verst, en krijgen van mij steun waar nodig. Aan het einde van het gesprek maken we een samenvatting van je coachvraag en verwachtingen en doe ik je een concreet voorstel. Soms moet het even bezinken, en doen we dat samenvatten en uitwerken later.

Ruimte voor een voorproefje van mijn manier van werken en uitzoeken wat bij jou werkt

Terwijl mij duidelijk wordt wat je wilt leren, onderzoek ik tijdens de kennismaking welke leerstijl en werkmethodiek het beste bij jou past. Dat doe ik door je een of meer voorproefjes van mijn manier van werken te laten ervaren. Zo merken we direct of zo’n methodiek bij je past en waar jouw comfortzone ligt. Je zult na afloop merken dat je door zo'n voorproefje al iets hebt geleerd en wijzer weggaat dan je kwam.

C81
Ruimte voor de eerste stap. Blijf niet kijken bij de rand van de zee, ga die wandeling erlangs maken! Vul direct het contactformulier in.

Lees meer

C82
Ruimte voor een voorproefje van mijn manier van werken. Even echt uitrusten, dat doe je niet tijdens een kennismakingsgesprek met mij. Hoe ziet zo’n voorproefje eruit?

Lees meer

C83
Ruimte voor het vinden van je leervragen. Welke leerdoelen en startvragen hadden anderen die je voorgingen?

Lees meer

logo binnen versus buiten

© Bureau Binnen versus Buiten || Gonnie Hoonhout 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020