logo binnen versus buiten

Ruimte voor de eerste stap, kennismakinggesprek, je eigen vragen en een voorproefje.

Ruimte voor leiden en volgen

Ruimte voor de eerste stap: een kennismakinggesprek

Ik vaar of loop graag als gids of begeleider een eindje mee op je route. Maar dat meebewegen kan alleen als de eerste nieuwe stap wordt gezet door jou. Vul dus het contactformulier in of bel me op om te gaan ontdekken of het samen klikt, of ik voor jou echt de juiste coach / begeleider ben. Volgens de 8e bewegingswet, die gaat over aandacht voor werkelijke transformatie, wordt de eerste stap op weg naar transformatie bepaald door te bewegen vanuit je intuitie of 'gut feeling'.

Een kort kennismakingsgesprek duurt een half uur. We bespreken jouw wensen en verwachtingen en ik beantwoord je vragen. Ik ga na of wens past bij mijn expertise of dat ik je beter kan doorverwijzen naar een andere professional. Ook kunnen we dan allebei merken met die 'gut feeling' of we een klik hebben of niet.

Corona-coaching: in deze tijd van ‘social distancing’ doe ik kennismaking- en coachgesprekken desgewenst via mijn professionele ZOOM.-account. Telefonisch bepalen of we bij elkaar passen doe ik niet: ik wil je op zijn minst even echt kunnen aankijken. Een keniismaking via Zoom is gratis. Voor een levende ontmoeting op een van mijn coachlocaties breng ik euro 25 in rekening.

Je kunt ook kiezen voor een half uur live kennismaken en aansluitend direct een uur lang al echt coachen: samen aan de slag. Dan krijg je ook een voorproefje van mijn manier van werken en gaan we dieper in op je coachvraag. Hoe luidt die precies en wat zijn de evaluatiecriteria om te kunnen beoordelen of het een geslaagd traject wordt voor jou? Zo’n gecombineerde eerste sessie van 1,5 uur: kennismaking en coaching kost Euro 100 incl. BTW.

De centrale vragen die bij de kennismakingsfase spelen zijn: "Wat wil je met een coachtraject of dit gesprek bereiken, wat verwacht je concreet van mij als coach en van het traject,  ben ik de juiste coach voor jou?

Ruimte voor motivatie, leerstijl en comfortzone

Ik van mijn kant wil bij aanvang vooral ontdekken waarmee ik je van dienst kan zijn: wat insprireert en motiveert jou om te leren? Waar ligt jouw comfortzone en wat is je leerstijl? Voel je je ‘gestuurd’ door je werkgever of partner of is het echt je eigen keuze? Eigen leiders komen immers het verst. Tijdens het eerste uitgebreide coachgesprek maak ik een inschatting van hoeveel gesprekken we nodig zullen hebben en welke methodieken ik ga gebruiken. Als we het dan ook eens worden over de praktische afspraken stellen we samen daarna een coachcontract op. Soms moet het nog langer even bezinken, en doen we dat formuleren van de precieze coachvraag later omdat dan blijkt dat er achter je eerste vraag nog een andere zit. In dat geval bevat het coachcontract alleen de praktische zaken inzake duur, frequentie, ontmoetingsplek, tarief en betaling, e.d.

Ruimte voor een voorproefje van mijn manier van werken en uitzoeken wat bij jou werkt voor het contract

Tijdens het eerste coachgesprek geef ik je een paar voorproefjes van mijn manier van werken zodat je die direct kunt ervaren. Zo merken we of zo’n methodiek of aanpak bij je past, waar jouw comfortzone qua leerstijl ligt, en hoe open of veilig onze communicatie voor jou is. Je zult na afloop merken dat je door zo'n voorproefje direct al iets hebt geleerd inzake je coachvraag en echt wijzer weggaat dan je kwam. 

C81
Ruimte voor de eerste stap. Blijf niet kijken bij de rand van de zee, ga die wandeling erlangs maken! Vul direct het contactformulier in.

Lees meer

C82
Ruimte voor een voorproefje van mijn manier van werken. Tijdens een eerste coachgesprek maak je kennis met mijn manier van werken. Hoe ziet zo’n voorproefje eruit?

Lees meer

C83
Ruimte voor het vinden van je leervragen. Welke leerdoelen en startvragen hadden anderen die je voorgingen?

Lees meer

logo binnen versus buiten

© Bureau Binnen versus Buiten || Gonnie Hoonhout 2001 - 2022